Tokat’da Il Müftümüz Abdullah Pamuklu’dan Sulusaray Ziyareti

Tokat'da Il Müftümüz Abdullah Pamuklu’dan Sulusaray Ziyareti

il müftümüz abdullah pamuklu’dan sulusaray ziyareti

06 Nisan 2021 - 00:30

Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU,yapılan din hizmetlerini yerinde görmek ve ilçelerle uygulamada birlik sağlamak amacıyla Sulusaray İlçesine ziyarette bulundu.
     İlçe Müftüsü Hacı Ahmet BAŞARAN’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü PAMUKLU, yapılan din hizmetleri ile ilgili brifing aldı.
      Brifing sonrasında tarihi eser olan Malum Seyyid Tekke Camiinin yer aldığı Dutluca köyünü ziyaret eden İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU,burada Camii İmam Hatibi Salim ÖZDEMİR’den tarihi cami hakkında bilgi aldı.
     İl Müftüsü PAMUKLU,”bu güzel eserleri bizlere miras olarak bırakan ecdadımızı rahmet ile yad ettiğini,bu eserlere emanet gözüyle bakarak,sonraki nesillere en güzel şekilde bırakmak gibi bir sorumluluğumuz olduğunu “ifade etti.
    İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’nun bu ziyaretine İl Müftü Yardımcıları Mustafa ÖZDEMİR,Cabir ÇELİK,Mustafa ŞANVER ve Sulusaray İlçe Müftüsü Hacı Ahmet BAŞARAN eşlik etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı