Tokat’da Il Müftümüz Abdullah Pamuklu Kyk Yurtlarında Kalan...

Tokat'da Il Müftümüz Abdullah Pamuklu Kyk Yurtlarında Kalan öğrencilerle Online Olarak Buluştu

il müftümüz abdullah pamuklu kyk yurtlarında kalan öğrencilerle online olarak buluştu

17 Nisan 2021 - 00:30

İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, ilimizde KYK yurtlarında kalan öğrencilere online olarak sohbet etti. Gençlere ramazan ayının rahmet, mağfiret ve günahlardan bağışlanma ayı olduğundan ve bu ayı en verimli şekilde değerlendirmemiz gerektiğinden bahseden PAMUKLU, gençlerle buluşmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi.

İl Müftüsü PAMUKLU,sohbetinde ayet ve hadislerden örnekler vererek özellikle Peygamber Efendimizin, “Oruç bir kalkandır. Oruçlu, saygısızlık yapmasın, ahlâksızca konuşmasın. Eğer biri kendisiyle dövüşmeye veya sövüşmeye kalkışırsa, iki defa, "Ben oruçluyum." desin. Bu canı bu tende tutan Allah"a yemin ederim ki oruçlunun (açlıktan dolayı değişen) ağız kokusu Allah nezdinde, misk kokusundan daha hoştur. (Allah, oruçlu için şöyle buyurur): "O, yemesini, içmesini ve cinsel isteklerini benim için terk ediyor. Oruç benim içindir. Onun mükâfatını ben vereceğim. Bir iyiliğe ise on misli ecir vardır.”  hadisi üzerinde durarak geleceğimizin teminatı olan gençlere tavsiyelerde bulundu.

Gençler, kendilerini bu mübarek Ramazan ayında yalnız bırakmayarak bu güzel sohbetlerinden dolayı İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU’ya teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...