Tokat’da Il Müftümüzün Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Tokat'da Il Müftümüzün Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

il müftümüzün mevlid-i nebi haftası etkinlikleri

03 Kasım 2020 - 00:30

Mevlid-Nebi haftası etkinlikleri bağlamında İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, Sivil Toplum Örgütleriyle yakın bir ilişki içerisinde oldu.İl Müftümüz ,Ehad Evrensel Hafızlar Derneği Tokat Şubesinin tertip ettiği programa katıldı.İl Müftülüğümüz ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunun beraber yürüttüğü Hafızlık Projesinden mezun olan minik Hafızların  katıldığı yoğun manevi atmosferli programda Ehad Başkanı Veysel Kılıç,organize ettikleri bu anlamlı programa katılarak kendilerini onore ettikleri için bütün katlılımcılara teşekkür etti.
İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU,böyle anlamlı bir programa katılarak geleceğimizin manevi haritasını şekillendirecek minik Hafızlarla beraber olmaktan büyük bir onur duyduğunu,bu yavrularımızın yetişmelerinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret