Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Büyükbeybağı Mahallesi...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Büyükbeybağı Mahallesi Kur’an Kursunu Ziyaret Etti

il müftüsü abdullah pamuklu büyükbeybağı mahallesi kur’an kursunu ziyaret etti

17 Ocak 2022 - 01:26

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU BÜYÜKBEYBAĞI MAHALLESİ KUR’AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ve İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram, Büyükbeybağı Mahallesi Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: “Gençlerimizin ve bayanlarımızın böyle kurslara yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Kur’an-ı Kerim bizim hayat kaynağımızdır. Sevgili Peygamberimiz bu konuda “Sizin en hayırlının Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir.” buyuruyor. Sizler de bu emre uydunuz ve Kur’an-ı Kerimi öğrenme yolunda çalışıyorsunuz. Ne mutlu sizlere, ne mutlu size Kur’an öğretenlere, sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki yaşantınızda da Kur’an ve onun yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi ve kursa katılıp, Kur’an-ı Kerimi ilk öğrenen, bunun yanında Esma-ul Hüsna’yı ezberleyen kursiyere hediye olarak altın takdim edildi.

Kursta eğitim-öğretim gören ve belirli bir aşama kat eden kursiyerlerin dinlenmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”