Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’dan Cumhuriyet Halk...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’dan Cumhuriyet Halk Partisi Il Başkanlığına Ziyaret

il müftüsü abdullah pamuklu’dan cumhuriyet halk partisi il başkanlığına ziyaret

12 Eylül 2022 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU’DAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Kadim Durmaz’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Milletvekili Kadim Durmaz, İl başkan yardımcısı Murat Yazıcı, İl kadın kolları başkanı Zarife Üngör ve partililer katıldı.

Gerçekleşen ziyarette, İl Müftülüğünün projeleri, faaliyetleri ve bazı dini konularda fikir teaatisinde bulunuldu. Milletvekili Kadim Durmaz ve İl yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Pamuklu’ya teşekkür ettiler.

İyi dilek temennilerin ardından İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun hediye takdimiyle ziyaret sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”