Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Erbaadaki Din Görevlileri...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Erbaadaki Din Görevlileri Ile Buluştu

il müftüsü abdullah pamuklu erbaadaki din görevlileri ile buluştu

22 Ekim 2021 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU ERBAADAKİ DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Erbaa İlçe Müftülüğünde görev yapan din görevlilerine yönelik her ay düzenlenen bilgi paylaşımı ve seminer gibi faaliyetlerin yapıldığı aylık mutat toplantıya katılarak Erbaa din görevlileriyle bir araya geldi.

Din görevliliğinin çok kutsal bir meslek olduğunu, her görevlinin üzerinde büyük bir sorumluluk bulunduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan İl Müfütüsü Abdullah Pamuklu, toplantıya katılan din görevlilerine önemli mesajlar verdi.

Toplantı sonrasında Erbaa Din Görevlileri Derneğinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla Erbaa Öğretmenevinde düzenlediği yemek programına katıldı.

Programın ardından Erbaa Merkez Camiine geçen il Müftüsü Abdullah Pamuklu, camii cemaatine haftanın teması olan “Peygamberimiz (s.a.v) ve Vefa Toplumu” konusunda yaptığı vaazın ardından, öğle namazını kıldırıp namaz sonrasında da Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri