Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu "kadına Yönelik...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu "kadına Yönelik şiddete Karşı Mücadele" Toplantısına Katıldı

il müftüsü abdullah pamuklu "kadına yönelik şiddete karşı mücadele" toplantısına katıldı

26 Kasım 2021 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU "KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELE" TOPLANTISINA KATILDI

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat Valiliğinde online olarak gerçekleştirilen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele" programına katıldı.

Toplantı İçişleri Bakanı Sn.Süleyman Soylu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn.Derya Yanık başkanlığında gerçekleşti.

Düzenlenen toplantıya Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mahmut Özdemir ve birçok kurum amiri katıldı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı