Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Togü Islami Ilimler...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Togü Islami Ilimler Fakültesini Ziyaret Etti

il müftüsü abdullah pamuklu togü islami ilimler fakültesini ziyaret etti

08 Kasım 2021 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU TOGÜ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİNİ ZİYARET ETTİ

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, 4 Kasım Perşembe günü Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer Fuarı açılışına katılarak stantları ziyaret etti ve ardından üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Müftüsü Pamuklu, fuar ziyareti sonrasında Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Türkben’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muammer Bayraktutar ve Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Özdemir eşlik etti.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: “ Tokat Müftülüğü ve İl Gençlik Koordinatörlüğü olarak üniversite öğrencilerimiz için düzenlediğimiz etkinlik, kurs ve faaliyetleri her geçen gün daha da geliştirerek onların gelişimine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. İlk olarak sizlerin ve akademik kadronuzun çeşitli alanlarda vermiş olduğu üniversite eğitimlerinin yanında ek olarak gerçekleştirdiğimiz manevi eğitimlerin öğrencilerimiz üzerindeki olumlu etkilerini görmekteyiz. Öncelikle düzenlemiş olduğunuz bu Kariyer Fuarında bizlere de yer verdiğiniz için ve çalışmalarımıza katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Türkben, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Müftülük Personeli Ile Bayramlaştı.
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Müftülük Personeli Ile...
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...