Tokat’da öğrenciler Futbol Turnuvasında Mücadele Etti

Tokat'da öğrenciler Futbol Turnuvasında Mücadele Etti

öğrenciler futbol turnuvasında mücadele etti

26 Ağustos 2022 - 00:30

ÖĞRENCİLER FUTBOL TURNUVASINDA MÜCADELE ETTİ

Tokat İl Müftülüğü ve İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yaz Kur'an Kursları arası futbol turnuvası düzenlendi.

25 caminin katılımı ile başlayan ve büyük bir heyecanla devam eden futbol turnuvasının final maçları 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi sahasında gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İl Spor Müdürü Haşim Eger, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Halit Kartal, gençlik koordinatörleri, manevi danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

Final maçı sonucunda: Yeşilırmak Camii birinci, Esentepe Camii ikinci, Nur Camii üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarının takdiminin ardından tüm final karşılaşmasına katılan takımların oyuncularına gençlik koordinatörlerimizin dondurma ikramıyla yaz kuran kursları futbol turnuvası sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda