Tokat’da Okuluma Gidiyorum,namazımı Kılıyorum

Tokat'da Okuluma Gidiyorum,namazımı Kılıyorum

okuluma gidiyorum,namazımı kılıyorum

29 Aralık 2018 - 00:31

Başçiftlik Koop. Evleri Mescidinde “Okuluma Gidiyorum, Namazımı Kılıyorum.” Etkinliğinin finali yapıldı.

Yaz Kur’an Kurslarından sonra öğrencilerin cami ile irtibatlarının devam etmesini sağlamak ve namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla Başçiftlik Koop. Evleri Mescidinde başlatılan “Okuluma Gidiyorum, Namazımı Kılıyorum.” Etkinliğinin ödülleri Tokat il müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir’in de katılımıyla kalabalık bir cemaat huzurunda verildi.

Namaz yarışmasına katılan 18 öğrenciye il müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir tarafından Satranç takımı, kitaplar, Başçiftlik Koop. Evleri Mescidi Din görevlisi Yakup Uçmaz ve mescid cemaatinin katkılarıyla para ödülleri ve Arı Ofset Matbaası sahibi Mehmet ve Ahmet İşleroğlu tarafından hazırlanan tebrik sertifikaları takdim edildi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret