Tokat Edep Platformu Eylül Ayı Il Koordinasyon Kurulu Toplantısı...

Tokat Edep Platformu Eylül Ayı Il Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

tokat edep platformu eylül ayı il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

16 Eylül 2022 - 00:30

TOKAT EDEP PLATFORMU EYLÜL AYI İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Eğitime Destek Platformu (EDEP) Tokat, Eylül ayı il Koordinasyon kurulu toplantısı 14 Eylül Çarşamba günü yapıldı.

Tokat Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Edep Genel Başkanı Zeynel Önal, Edep İç Anadolu Bölge Başkan Yardımcısı Hüseyin Durusoy, İl Müftüsü TDV Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Pamuklu, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Tokat İl Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Eğer, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel, Kadem İl Temsilcisi Müjgan Arslan, İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan, Almus İlçe Müftüsü Emin Kaplan, Yozgat Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, TÜGVA Tokat Başkanı Arif Hakkoz, Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürü Muzaffer Damlıyurt, M.Akif Ersoy Proje İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kamil Yunal, Uluslararası Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Mermertürk, Artova İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Doğan, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Naci Altın, Ensar Vakfı Tokat Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sami Solmaz, DEHA Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Alper Ay, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Semih Öğrünç, Tokat İHH Derneği Başkanı Muammer Demirci, Gazi Osman Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatih Yılmaz, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ahmet İnanır, Birlik Vakfı Tokat Şube Başkanı Ali Kasap ve İmder Başkan Yardımcısı Murat Ede katıldı.

Ali Paşa Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Hüdai Karakuran’ın Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda; Eğitime Destek Platformu Tokat İl Koordinatörlüğünce yıl içerisinde yapılan çalışmalar ve 2022 yılında planlanan projeler değerlendirilerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, İl Müftüsü ve Edep Platformu Dönem Başkanı Abdullah Pamuklu’nun Kur’an Kursları ile ilgili bilgilendirmesinin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir’in il ve ilçelerde bulunan okullar ile ilgili sunumunun ardından istişare toplantısına katılım sağlayan kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu başkanları konuşma yaptı.

Ardından Edep Genel Başkanı Zeynel Önal, platformun misyonu ve vizyonunu, amaçları ve çalışmalarını açıkladıktan sonra yapılan faaliyet ve projelerin genel bir değerlendirmesini yaptı.

Eğitime Destek Platformu (EDEP) Tokat Eylül ayı il Koordinasyon kurulu toplantısı, Semih Öğrünç’ün Kuran-ı Kerim tilavetini müteakiben çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı