Tokat Il Müftülüğünden Tügva Tokat Il Temsilciliği Ile Sosyal...

Tokat Il Müftülüğünden Tügva Tokat Il Temsilciliği Ile Sosyal Medya Vaaz Projesi

tokat il müftülüğünden tügva tokat il temsilciliği ile sosyal medya vaaz projesi

14 Nisan 2021 - 00:30

Tokat İl Müftülüğü,halkımızı dini konularda bilinçlendirmek, salgın nedeniyle yüz yüze yapılamayan sohbetleri sosyal medya aracılığıyla halkımıza ulaştırmak ve Sivil Toplum kuruluşlarıyla din hizmetlerinde işbirliğini arttırmak amacıyla TÜGVA Tokat İl Temsilciliği ile “Camide Bir Vakit” projesi yaptı.

Tokat İl Müftülüğü,TÜGVA Tokat İl Temsilciliği ortak projesi ile İlmihal, Siyer ve Sahabe Hayatı konularında bir dizi sosyal medya vaazı çekimi yapıldı. Ramazan ayı boyunca yayınlanacak olan vaazlar İl vaizleri, Şube müdürleri, Din Hizmetleri Uzmanları ve İmam Hatipler tarafından sunuldu.

Hazırlanan sosyal medya vaazlarımız Ramazan ayı boyunca her gün saat 18:00’da Tokat İl Müftülüğü sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret