Tokat Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Pandemi Sürecinde Aile...

Tokat Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Pandemi Sürecinde Aile Eğitimlerinin 3. Dönemi Başladı.

tokat müftülüğü tarafından düzenlenen pandemi sürecinde aile eğitimlerinin 3. dönemi başladı.

09 Nisan 2021 - 00:30

Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan Kur'an ve sünnet eksenli sahih dini bilgi çerçevesinde “ Ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi” konularında başlattığı Pandemi sürecinde aile Eieğitimleri programlarımız İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Merkezimiz nezdinde  devam yapılmaya ediyor.

Küresel boyutta yaşanılan ve günden güne etkisini arttıran salgın sürecinde, insanların evde kalma sürelerinin uzaması yüz yüze eğitimlerin aksaması, uzaktan eğitimi zorunlu kılmıştır. Bu dönemin sağlıkla atlatılabilmesi ve aileyi ayakta tutan değerlerin canlı tutulması maksadıyla yapılan Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri programlarımız, her hafta farklı konu ve alanında uzman konuklarla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Yoğun bir şekilde takip edilen programlarımızın 3.Dönem ilk konuğu "Ailede Ramazan Coşkusu" konusuyla İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU olacaktır.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı