Tokat Müftülüğünden Personele Yönelik "proje Yönetimi...

Tokat Müftülüğünden Personele Yönelik "proje Yönetimi Eğitici Eğitimi" Semineri

tokat müftülüğünden personele yönelik "proje yönetimi eğitici eğitimi" semineri

25 Kasım 2021 - 00:30

TOKAT MÜFTÜLÜĞÜNDEN PERSONELE YÖNELİK "PROJE YÖNETİMİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ"

Tokat Müftülüğü, 22-23 Kasım tarihlerinde Düzce Müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu'yu davet ederek personele yönelik "Manevi Değerler Perspektifinde Sosyal Sorumluluk Proje Yönetimi Eğitici Eğitimi Semineri" düzenledi.

Düzenlenen seminere İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İl Müftü Yardımcıları Cabir Çelik, Halime Bayram, Tokat Müftülüğü personelleri, İl ve ilçelerden vaizler, İmam-Hatipler, Müezzin Kayyımlar ve Kur'an Kursu Ögreticileri katıldı.

Seminer, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Emin Kılıç'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İl Müftüsü Abdullah Pamuklu yaptığı açılış konuşmasında: " Diyanet İşleri Başkanlığımız Proje hazırlama konusuna önem vermekte ve hazırlanan projeleri hayata geçirme noktasında her zaman bizlere yardımcı olmaktadır. Bu eğitim sayesinde de personelimiz kurallarına uygun olarak "Proje nasıl hazırlanır ve devamında neler yapılması gerekir?" gibi birçok konuda bilgi sahibi olacak. Hazırlayacağımız bu projeler ile bir insanın dahi hayatına dokunarak onların mutluluğunu ve gelişimlerini görmek bizleri de mutlu edecektir. Düzenlenen bu seminerin hayırlara vesile olmasını diliyor, bizleri kırmayıp davetimize icabet eden Necmettin Kuzu hocamıza teşekkür ediyorum. " dedi.

Açılış konuşmasının ardından Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu: Proje nedir, nasıl yazılır, aşamaları nelerdir, Proje hazırlama noktasında dikkat edilmesi gereken konular konusunda katılımcılara önemli bilgiler vererek kendisinin hazırlamış olduğu projelerden örnekler verdi.

Seminerin son aşamasında katılımcılar 18 gruba ayrılarak, her bir grup ayrı ayrı kurallarına uygun olarak Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu öncülüğünde 18 Proje hazırladı.

Seminere katılan tüm personelimize sertifika, proje eğitim semineri veren Düzce müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin KUZU beyefendiye plaket ve hediye takdimi ile toplu fotoğraf çekilerek seminer sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...