Tokat Ptt Baş Müdürü Muhterem Demir Il Müftüsü Abdullah...

Tokat Ptt Baş Müdürü Muhterem Demir Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu Ziyaret Etti

tokat ptt baş müdürü muhterem demir il müftüsü abdullah pamuklu’yu ziyaret etti

24 Eylül 2021 - 00:30

TOKAT PTT BAŞ MÜDÜRÜ MUHTEREM DEMİR İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU’YU  ZİYARET ETTİ

    Tokat Ptt Baş Müdürü Muhterem Demir, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

    İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: “Covid-19 sebebiyle son senelerde büyük sıkıntılarla karşılaştık. Birçok insanımızı kaybettik ve uzun süren bir kısıtlama dönemi geçirdik. Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarını ve tarafımıza gelen birçok postayı bu zorlu süreçte dahi bizlere aksatmadan, kesintisiz bir şekilde ulaştırdınız. Rabbim bir daha böyle sıkıntılı süreçler yaşatmasın. En kısa zamanda bu salgın hastalıktan kurtulmayı nasip eylesin. Başta sizler olmak üzere bütün personelinize teşekkür ediyorum.”dedi.

    Ptt Baş Müdürü Muhterem Demir: “ Her zaman olduğu gibi koronavirüs sürecinde de vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içinde olduk. Bu süreçte zor zamanlar, sıkıntılı süreçler geçirsek de aldığımız önlemlerle vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza ulaştık. PTT olarak tüm resmi kurumlar ve sivil kuruluşlar ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Bu kurumlarla birlikte Tokat’ımıza hizmet ederek, ilimizi daha ileri noktalara taşımak istiyoruz. Kurumlarla olan ortak çalışmalar ve yaptığımız hizmetler devam edecektir.” dedi.

    İl Müftüsü Abdullah Pamuklu Ptt Baş Müdürü Muhterem Demir’in ziyaretlerinden ve yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...