Trabzon’da “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Programı...

Trabzon'da “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Programı Düzenlendi

“3 aralık dünya engelliler günü” programı düzenlendi

10 Aralık 2019 - 00:41

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 15:30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Lisansız İnsan Derneği tarafından engellilere yönelik program düzenlendi. Programa İl Müftü Vekili Sıtkı Kaya, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez, Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Osman Küçük, Lisansız İnsan Derneği temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu görme engelli Deniz Yılmaz’ın yaptığı Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü ve Lisansız İnsan Derneği Başkanı Selim Çolak’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından, İl Müftü Vekili Sıtkı Kaya açılış konuşmasında günün anlam ve öneminden bahsetti. Ardından görme engelli öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve şiir okundu. Tiyatro ve engelli insanların hayatından kesitler sunan kısa film gösterisi sunuldu. Okunan Kur’an-ı Kerimin meali ve program başlangıcında okunan İstiklal Marşı misafirlere işaret diliyle aktarıldı. Program hediye takdimi ile sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret