Trabzon’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ilçelerde...

Trabzon'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ilçelerde Coşkuyla Kutlandı

camiler ve din görevlileri haftası ilçelerde coşkuyla kutlandı

13 Ekim 2021 - 00:40

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle birçok ilçemizde muhtelif programlar düzenlendi. 7 Ekim Perşembe günü Sürmene’de İl Müftümüz Osman AYDIN'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen din görevlileri buluşmasında 2021 yılında emekli olan personele plaket takdim edildi. 8 Ekim Cuma günü Maçka Belediyesinin ev sahipliğinde Maçka Sümela Hotel'de vefa programı düzenlendi. Programa Maçka Kaymakamı Sayın Selim ÇOMAKLI, Belediye Başkanı Sayın Dr. Koray KOÇHAN, İl Müftümüz Sayın Osman AYDIN ve daha birçok kişi katıldı. 9 Ekim Cumartesi günü ise Çarşıbaşı Merkez Yeni Camii'nde Kur’an ziyafeti ve dua programı icra edildi. Ahirete irtihal eden din görevlileri ve hayır sahiplerini yâd etmek üzere düzenlenen programdlarda din görevlileri tarafından aşr-ı şerifler okunarak dualar edildi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”