Trabzon’da Evlilik Okulu Projesi Hayata Geçirildi

Trabzon’da Evlilik Okulu Projesi Hayata Geçirildi

trabzon’da evlilik okulu projesi hayata geçirildi

03 Haziran 2022 - 00:40

Evlilik ve aile birlikteliğini güçlendirmek, aile içi şiddet ve boşanma aşamasındaki çiftlere sağlıklı çözüm yolları konusunda yardımcı olmak amacıyla; İl Müftüsü Osman Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta arasında “Evlilik Okulu Projesi İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Protokol çerçevesinde ilki 01.06.2002 Çarşamba günü 14.00-17.00 saatleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde başlayan eğitimler, her ayın ilk çarşamba günü düzenli olarak devam edecek.
Protokol kapsamında Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri,  Aile Hukuku, Evlilik ve Sağlık, Toplumumuzda Evlilik ve Aile Hayatı, konularında alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlere evlilik hazırlığı yapan ve evli olan çiftler müracaat edebilecek.

Başvuruların “ALO 153 Çağrı Merkezi” üzerinden yapılabileceği Evlilik Okulu Projesine katılanlara “Katılım Belgesi” verilecek.                      


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x