Trabzon’da “geçmişten Geleceğe Kadın Ve Toplum”

Trabzon'da “geçmişten Geleceğe Kadın Ve Toplum”

“geçmişten geleceğe kadın ve toplum”

19 Mart 2019 - 00:41

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Trabzon İl Müftülüğü ADRB tarafından, 13 Mart 2019 Çarşamba günü, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.

Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN’ın konuşmacı olarak katıldığı program, İl Müftü Vekili-Ortahisar İlçe Müftüsü Selami BAĞCI’nın açılış konuşması ile başladı. Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kursu öğreticisi Havva ŞAHİNOĞLU’nun Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Şehit Kadir Miraç ÖZCAN’ın annesi Gülşen ÖZCAN tarafından, “Kadındı” başlıklı şiir okundu.

Programın konferans bölümünde Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Tarihimizdeki örnek kadın şahsiyetler üzerinde duran KARAHAN, hayatta değerli izler bırakmanın önemini vurguladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program hediye takdimi ile sona erdi.

Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, aynı gün Arsin Koru Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık öğrencileriyle ve KYK Gülbahar Hatun Kız Yurdu’nda üniversite öğrencileriyle de bir araya geldi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...