Trabzon’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Maçka’da Yapıldı

Trabzon'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Maçka’da Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı maçka’da yapıldı

28 Kasım 2019 - 00:41

İlçe müftüleri toplantısı, il müftümüz Osman Aydın’ın başkanlığında 26 Kasım Salı günü Maçka ilçesinde yapıldı. Toplantıya il müftümüzün yanı sıra müftü yardımcılarımız Hadi Keskin, Muhammet Suiçmez, ilçe müftüleri, din hizmetleri uzmanı ve idari ve mali işler memuru katıldı. Toplantı saat 09:30’da Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından toplantının önemine dair açıklama yapan il müftümüz, gündem maddeleri hakkında bilgiler sundu.

Toplantıda Personel Hizmetleri, Din Hizmetleri, Hac ve Umre Hizmetleri, İdari ve Mali İşler birimlerine ait konular müzakere edildi. Özellikle “2020 Yılı Eylem Planı” üzerinde durularak eylem planı maddeleri hakkında yapılan fikir ve tavsiyeler değerlendirildi. Sonrasında 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bir sunum yapıldı. Yaklaşık 5 saat süren toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret