Trabzon’da Türk Milletinin Vicdanı Tdv, Işgalci Israil’in...

Trabzon'da Türk Milletinin Vicdanı Tdv, Işgalci Israil'in Vurduğu Filistin'de Yaraları Sarıyor

türk milletinin vicdanı tdv, işgalci israil'in vurduğu filistin'de yaraları sarıyor

19 Mayıs 2021 - 00:40

 

 

Yeryüzünde mazlum ve mağdurların umudu, Türk milletinin vicdanı Türkiye Diyanet Vakfı, terör devleti işgalci İsrail'in çoluk çocuk demeden yaptığı katliamlarda mağdur olan Müslüman Filistin halkının imdadına koşuyor.

Kadir gecesinden bu yana Filistinli Müslümanlara yönelik saldırılarını artıran terör devleti işgalci İsrail ve fanatik militan Yahudiler Mescid-i Aksa baskının ardından kendine tepki gösteren vatandaşları katlediyor.

Saldırılarına son vermesi için Hamas tarafından kendisine süre tanınan işgalciler, Mescid-i Aksa'ya yönelik tecavüzlerine devam etti. Sürenin dolmasıyla birlikte roketlerle karşılık veren Hamas, saldırılarını durdurması için terör devleti İsrail'e tekrar çağrıda bulundu.

Hamas'ın çağrılarına karadan, denizden ve havadan saldrılarla cevap veren terör devleti işgalci İsrail kadın, bebek, çocuk demeden önüne geleni katlediyor.

Bölgede sürekli yardım faaliyeti yürüten Türk milletinin vicdanı Türkiye Diyanet Vakfı, saldırıların ardından mağdur olan Filistin halkının yaralarını sarıyor.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret