Trabzon’da “vatanımızın Asil Kahramanlarına Dualar”

Trabzon'da “vatanımızın Asil Kahramanlarına Dualar”

“vatanımızın asil kahramanlarına dualar”

13 Temmuz 2019 - 00:41

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, Trabzon Müftülüğü ADRB tarafından 11 Temmuz 2019 Perşembe günü, kadınlara yönelik ‘’Vatanımızın Asil Kahramanlarına Dualar’’ isimli program düzenlendi.

2019 yılı Tashih-i Huruf kursu mezunu Kur’an Kursu Hocalarımızın sunumu ile icra edilen program, aşr-ı şerif tilaveti ile başladı. Başkanlığımız tarafından 15 Temmuz ile ilgili hazırlanmış olan sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Kuran tilavetleri, solo ve koro ilahi sunumları, şiir ve salavatlarla devam eden program, Trabzon merkez ve Ortahisar ilçesi yatılı ve gündüzlü Kur’an Kurslarında şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası ile sona erdi.

Programa şehit yakınları, Kur’an Kursu öğreticileri, yaz kurslarında eğitim gören öğrenciler ve velileri geniş katılım sağladı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı