Trabzon Müftülüğü Bölge Müftüleri Ve Ilahiyat Fakültesi...

Trabzon Müftülüğü Bölge Müftüleri Ve Ilahiyat Fakültesi Dekanları Ile Istişare Toplantısı Yapıldı

bölge müftüleri ve ilahiyat fakültesi dekanları ile istişare toplantısı yapıldı

12 Ekim 2018 - 13:56

11.10.2018 BÖLGE MÜFTÜLERİ VE İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

09 Eylül 2018 Salı günü İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde “Diyanet Hizmetlerinin Etkin Yürütülmesine Katkısı Bağlamında Personel ve Öğrenci Yeterliliklerinin Değerlendirilmesi” konulu bölge istişare toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz Osman Aydın’ın moderatörlüğünde yapılan toplantıya, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Emin AŞIKKUTLU, Rize İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ, Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şuayıp ÖZDEMİR ile Amasya, Tokat, Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Artvin İl Müftüleri katıldı.

Verimli geçen toplantı sonunda Valimiz Yücel Yavuz katılımcılarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret