Türkiye Diyanet Vakfı Gönül Kütüphanesi Projesi, Sakarya’da...

Türkiye Diyanet Vakfı Gönül Kütüphanesi Projesi, Sakarya’da üçüncü Kez Hayata Geçirildi.

türkiye diyanet vakfı gönül kütüphanesi projesi, sakarya’da üçüncü kez hayata geçirildi.

15 Nisan 2022 - 20:35

Türkiye Diyanet Vakfı Gönül Kütüphanesi Projesi, Sakarya’da Üçüncü Kez Hayata Geçirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Gönül Kütüphanesi Projesi kapsamında daha önce Serdivan ve Karapürçek ilçelerinde lise ve ortaokul düzeyinde iki okulda dini ve edebi kitapların yer aldığı Gönül Kütüphanesi oluşturulmuştu.

14 Nisan 2022 Perşembe günü TDV Sakarya İl ve İlçe Şubeleri işbirliğiyle Sakarya İlinin üçüncü “Gönül Kütüphanesi” Geyve İlçesi Elvan Bey Anadolu Lisesi’nde oluşturuldu.

Gönül Kütüphanesinin açılış programına Sakarya İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ’le birlikte İl Müftü Yardımcıları Mustafa NURGÜN, Burhan BİLGİN, Dr. Ravza CİHAN, Geyve İlçe Müftüsü Murat OKUYAR, Taraklı İlçe Müftüsü Kerim KAYA, Okul Müdürü Muhammed KARAMAN, Müdür Yardımcıları ve öğretmenleri iştirak ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı