Türkiye Diyanet Vakfı Manisa şubesi Kadın Kolları Ve Manisa...

Türkiye Diyanet Vakfı Manisa şubesi Kadın Kolları Ve Manisa Diyanet Gençlik Koordinatörleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramını Evlerinde Kutlayacak Olan çocukları Yalnız Bırakmadı

türkiye diyanet vakfı manisa şubesi kadın kolları ve manisa diyanet gençlik koordinatörleri 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını evlerinde kutlayacak olan çocukları yalnız bırakmadı

24 Nisan 2021 - 18:10

Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kolları ve  Manisa Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde kutlayacak olan çocuklara oyuncak hediye etti.

 

Ramazan ayının neşesini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin de desteğiyle, içerisinde  balon ve çeşitli oyuncakların bulunduğu hediye paketleri kapı kapı gezerek çocuklara dağıtıldı.

 

Çocukların bayram coşkusunu evlerinde yaşamaları için din görevlileriyle birlikte sokakları gezip,  çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Ziyaret edilen ailelere TDV Manisa Şubesi ve Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ile birlikte hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanmış olan erzak kolileri dağıtıldı.

 

 "Hayırseverlerin katkıları ile yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere destek olan TDV(Türkiye Diyanet Vakfı). Koronavirüsle mücadelede Manisa Kadın Aile ve Gençlik çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılarken, bir yandan da hayırseverlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan çocuklara  çikolata, top gibi çeşitli hediyeler vererek sevindirdik.

 

"Çocukların yüreğine dokunmak gerektiğini" belirten TDV Manisa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Nihal Yavuz "Bu zor günleri milli dayanışma içinde birlikte aşacağız. Bu itibarla yaptığımız her türlü hayır işinde bizlere destek olan tüm hayırseverlerimize ve il ve ilçe Müftülüklerimize teşekkür ediyorum." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...