Türkiye Diyanet Vakfı Muş şubesi Yönetim Kurulu, Tdv şube...

Türkiye Diyanet Vakfı Muş şubesi Yönetim Kurulu, Tdv şube Başkanı Lütfü Imamoğlu Başkanlığında Toplandı.

türkiye diyanet vakfı muş şubesi yönetim kurulu, tdv şube başkanı lütfü imamoğlu başkanlığında toplandı.

25 Eylül 2021 - 18:30

Muş İl Müftüsü TDV Şube Başkanı  Lütfü İMAMOĞLU başkanlığında,Türkiye Diyanet Vakfı Muş şubesi yönetim kurulu uyeleri ,Müftü beyin makamında toplanmış olup gündeme dair konular degerlendirildi.

Toplantıda, Vakfın Muş Şubesi’nin katkılarıyla İl Müftülüğünce gerçekleştirilen faaliyetler görüşüldü.

İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU yaptığı konuşmasında, vakfın misyonunun yeryüzünde iyiliğin egemen olması için insanlara ve bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi manevi destek vermek olduğunu söyledi.

Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU konuşmasını şöyle sürdürdü;    “İslam medeniyetinde önemli bir yere sahip olan vakıflar camilerin inşasında ve diğer hayri hizmetlerde öncü olmuştur. Türkiye Diyanet Vakfı da kurulduğu günden bu yana yurt içinde ve yurt dışında çok önemli hizmetlerde başrol oynamıştır. 40 yıl önce iyilik hareketi olarak ortaya çıkan Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında eğitim ve kültür alanında çok güzel projelere imza attığını görmek bizleri sevindiriyor.” dedi.

Toplantı, görev dağılımının yapılması, çalışmaların hayırlara vesile olması ve bir sonrakinde buluşma temennisiyle sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret