Türkiye Ikincileri Kütahya’dan

Türkiye Ikincileri Kütahya’dan

türkiye ikincileri kütahya’dan

01 Nisan 2021 - 18:00

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali gerçekleştirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen Türkiye finalinde, bölgelerinde birinci olan öğrenciler Türkiye birinciliği için ter döktü.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Kur'an kurslarımızda okuyan öğrenciler arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması (erkek öğrenciler) Türkiye finalinde Kütahya Müftülüğü Emir Sultan Kur'an Kursu öğrencisi Abdurrahim Karazeybek Türkiye ikinci oldu.

Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması (kız öğrenciler) Türkiye finalinde ise Kütahya ili Tavşanlı İlçe Müftülüğü Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Zeynep Aslanboğa Türkiye ikincisi oldu.

Öğrencilerimizi, hocalarını ve ailelerini tebrik eden il Müftüsü Hüseyin Demirtaş; “Başarılı öğrencilerimizi yetiştirerek bu güzel heyecanı yaşamamıza vesile olan kurs hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbimiz yavrularımızın başarılarını daimi eylesin.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...