Uşak’ta Hafızlığını Tamamlayan 62 Hafız Için Hafızlık...

Uşak'ta Hafızlığını Tamamlayan 62 Hafız Için Hafızlık Merasimi Yapıldı

uşak'ta hafızlığını tamamlayan 62 hafız için hafızlık merasimi yapıldı

23 Ağustos 2022 - 00:50

Uşak İl Müftülüğümüze bağlı Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu, Müşerref Yatılı Erkek Kur'an Kursu, Hilaliye-Dülgeroğlu Kız Kur'an Kursu ve Şifa Kız Kur'an Kurslarımızda hafızlığını tamamlamış olan 62 öğrenci için hafızlık merasimi düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde düzenlenen törene Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. İdris Kabalcı, Reis-ül Kurra V. Ramazan Pakdil, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyesi Yaşar Çuhadar, çevre il ve ilçe müftüleri ve hafızların aileleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören Ankara Millet Camii Baş İmam-Hatibi Fatih Kaya, Ayasofya Camii Kebiri Baş İmam-Hatibi Ferruh Muştuer ile Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Yaşar Çuhadar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile hafızların okuduğu kısa sure tilavetleri ve Reisül Kurra V. Ramazan Pakdil hocamızın yaptığı dua ile devam etti.

Hafızlık icazet töreninin gerçekleşmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu ifade eden İl Müftümüz Kazım Güzel Hafızlık Merasimine katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Program sonunda öğrencilere hafızlık belgelerinin takdimi yapıldı ve çeşitli hediyeler verildi.

Programa katkı ve destek sağlayan bütün personelimize ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”