Uşak’da Bayanlara Yönelik’’cami Ve Hayat’’ Temalı...

Uşak'da Bayanlara Yönelik''cami Ve Hayat'' Temalı Konferans Yapıldı

bayanlara yönelik''cami ve hayat'' temalı konferans yapıldı

11 Ekim 2019 - 00:52

01-07 Ekim tarihleri arasında her yıl kutlanan Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Uşak İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 07.10.2019 tarihinde Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu Konferans Salonunda ''Cami ve Hayat'' temalı konferans programı gerçekleştirildi. Program; Burma Camii İmam Hatibi “Bayram KOZAK'IN Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.
İl müftü Yardımcısı Ayşegül KURT, konferansın açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasında camilerimizin hayatımızın merkezinde olması gerektiğini vurguladı. Görevlilere yapmış oldukları çalışmalarından ve katılımcılara da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Cami ve Hayat' konulu sinevizyon gösterimi yapıldı.
Konferansta Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ayşe GÜLTEKİN “Cami ve Hayat” temalı konuşma yaptı. Konuşmasında camilerin şehirlerimizin merkezi olması gerektiğini ve hayatımızın odak noktasında yer almasının ve insanın toplumsal anlamda camilerde eğitildiğini vurguladı.

Konferansın akabinde,  İl müftü Yardımcısı Ayşegül KURT, Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ayşe GÜLTEKİN'E verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Program; Uşak İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Nihal AŞAN'IN İl müftü Yardımcısı Ayşegül KURT'A Camiler ve Din Görevlileri Haftasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek vermesiyle sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı