Uşak’da Dr. Abdurrahman Akkuş Hocamızın Katılımıyla...

Uşak'da Dr. Abdurrahman Akkuş Hocamızın Katılımıyla "peygamberimiz, Cami Ve Irşad" Konulu Konferans Yapıldı

dr. abdurrahman akkuş hocamızın katılımıyla "peygamberimiz, cami ve irşad" konulu konferans yapıldı

06 Ekim 2022 - 00:50

Uşak İl Müftülüğümüz Mevlid-i Nebi haftası ile Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle 04.10.2022 tarihinde Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde bir konferans düzenledi. Konferans; İstiklal Marşı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Kazım GÜZEL'in açış konuşmasıyla başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı İhtisas ve Eğitim Daire Başkanı Dr. Abdurrahman AKKUŞ hocamızın "Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu konferans verdiği program, Cami ve Kur'an Kurslarımızın inşaatında emekleri olan vatandaşlarımız, Dernek yönetimleri ve son yıllarda emekliye ayrılan Din görevlisi hocalarımıza plaket takdimiyle sona erdi. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri