Van’da 2019-2020 Umre Seminerleri

Van'da 2019-2020 Umre Seminerleri

2019-2020 umre seminerleri

01 Kasım 2019 - 00:56

Diyanet İşleri Başkanlığımız 2019-2020 umre organizasyonunda ilimizden çeşitli turlara kayıt yaptıran Ekim ve Kasım aylarında umreye gidecek vatandaşlarımız için Van İl Müftülüğümüzde İl Müftümüz Ömer KESKİN, Müftü Yardımcılarımız Sebahattin KESTİ, Melike SEYİTOĞLU ÖZKAN ile Hac ve Umre Şube Müdürümüz Mahmut ÇAKIR  tarafından Umre İbadetlerini  sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde, usulüne uygun ve bilinçli bir şekilde yerine getirebilmeleri, bu ibadeti manevi bir yenilenme fırsatı olarak değerlendirebilmeleri amacıyla  Umre Eğitim Bilgilendirme ve İrşad Semineri yapıldı.

Seminerde umrecilerimize ayrıca genel ve idari konularla ilgili bilgi belgeler verildi. Seminer esnasında kurulmuş olan Kâbe Maketi ile tavafın nasıl yapılacağı konusunda uygulamalı eğitim verildi.30 Ekimde başlamış olan Eğitim semineri 7 Kasım 2019 tarihinde sona erecektir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı