Van’da “25 Kasım Kadına Yönelik şiddete Karşı Uluslararası...

Van'da “25 Kasım Kadına Yönelik şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” Etkinlikleri çerçevesinde Seminer Düzenlendi.

“25 kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü” etkinlikleri çerçevesinde seminer düzenlendi.

26 Kasım 2021 - 00:55

Van İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” münasebetiyle seminer düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik ayrı ayrı gruplar halinde gerçekleşen seminer 3 gün sürdü.

“Şiddet İnsan Onuru İle Bağdaşmaz” sloganı ile başlayan seminerde konuşan Keskin; “Öğreticilere önemli olduklarını, insana dokunan bireyler olduklarını hatırlatarak bizim birçok görevimiz var ve yarın bunun hesabı bizden sorulacak, çok okumalı çok çalışmalıyız, bizim görevimiz sadece gelen kursiyerlere Kur’an-ı Kerim öğretmek değildir. Kursa gelen her bireye dokunmalıyız. Ama önce kendimize çeki düzen vermeli, derse hazırlıklı girmeli sahabe hayatını mutlaka okumalıyız”dedi.

Konuşmaları arasında KADES (Kadın Acil Destek)’ten söz ederek bilgi paylaşımına devam eden İl Müftüsü Keskin’nin semineri güzel temennilerle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...