Van’da Gürpınar Belediyesinden Il Müftülüğümüze Teşekkür

Van'da Gürpınar Belediyesinden Il Müftülüğümüze Teşekkür

gürpınar belediyesinden il müftülüğümüze teşekkür

14 Temmuz 2021 - 00:55

01-12 Temmuz 2021 tarihleri arasında Gürpınar İlçe Belediyesinin daveti üzerine İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun katkılarıyla “Evlilik Okulu” seminerleri düzenlendi.

Evlilik Okulu Seminerinde nişanlı veya evliliğinin ilk üç yılında bulunan 50 çifte eğitim verildi. Seminerlerde Aile Bürosu Koordinatörü Ayşegül Deniz, “Aile İçi İletişim Aracı Olarak Merhamet“; Aile Bürosu Üyesi Sacide Kuşan, “Ailede Mahremiyet“; Alaattin Demirel, “Ailenin Önemi ve Korunması“ konulu sunumları icra ettiler. Özellikle Gürpınar İlçe Belediyesi, Sosyal ve Kültürel İşleri Daire Başkanlığının bize bu imkanı verdikleri için ve katılımcı genç çiftlere teşekkür ediyoruz.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...