Van’da Il Müftümüz ömer Keskin Yyü Rektörü Prof. Dr....

Van'da Il Müftümüz ömer Keskin Yyü Rektörü Prof. Dr. Hamdullah şevli Ile Tdv Yurtlarını Gezdiler

il müftümüz ömer keskin yyü rektörü prof. dr. hamdullah şevli ile tdv yurtlarını gezdiler

02 Ağustos 2019 - 00:56

İl Müftümüz Ömer KESKİN, İl Müftü Yardımcı V. Sacit EMİRİ ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ)  Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yurt Müdürü Abdülkadir YILDIRIM ile birlikte YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ŞEVLİ’yi makamında ziyaret ettiler. Heyet TDV yurtlarını gezdi, bakım-onarım ve işletmesi hakkında istişare yapıldı.

Müftü KESKİN, TDV yurtları hakkında “Biz işin maddi boyutunda değiliz. Yurt her zaman bulunur ama biz gençlerimizin kalbine dokunmak istiyoruz. TDV yurtlar,  yerli ve yabancı öğrencileri barındırma konusunda önemli bir tecrübeye sahiptir. Yurtlarla üniversite gençliğine ulaşmak ve akademik açıdan yetişmelerine destek olmak istiyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”