Van’da Kur’an Kursu öğrencilerinden “kurbanını Paylaş...

Van'da Kur’an Kursu öğrencilerinden “kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” Kampanyasına Anlamlı Destek.

kur’an kursu öğrencilerinden “kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” kampanyasına anlamlı destek.

25 Temmuz 2020 - 00:55

İpekyolu İlçe Müftülüğümüze Bağlı Hacı Murat Değer Kur’an Kursu öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının iş birliği ile sürdürülen "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına bağışladılar. Öğrencilerin bu anlamlı bağışlarından duygulanan İl Müftüsü Ömer Keskin, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek şöyle konuştu: “Yaşları küçük ama kalpleri kocaman bir geleceğimiz var bizim. Bu bağışlar gösteriyor ki geleceğimiz umut vadediyor. Bizler millet olarak kimsesizlerin ve mazlumların umuduyuz.” dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı