Van’da Valimizden Vefa Ve Iyilik Elçisi Din Gönüllülerimize...

Van'da Valimizden Vefa Ve Iyilik Elçisi Din Gönüllülerimize Teşekkür Ve Başarı Belgesi

valimizden vefa ve iyilik elçisi din gönüllülerimize teşekkür ve başarı belgesi

14 Temmuz 2020 - 00:55

Pandemi süresince yaptıkları hizmetlerle bütün Türkiye’nin takdirini toplayan İyilik Elçilerimize plaket ve başarı belgesi takdimi yapıldı. İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda yapılan programa Sayın Valimiz ve Büyük Şehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez, Sayın İl Müftümüz Ömer Keskin, Van Abdülhakim Arvasi Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mehmet Fudayl Erkoç, Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, iyilik elçilerimiz ve daire personelimiz katıldı.

Programda duygularını ifade eden İl Müftümüz Keskin; gayretleriniz takdire şayandır, yaptığınız hizmetler iyilik elçisi olduğunuzun kanıtıdır, sizleri tebrik ediyorum, dedi. İyilik elçilerimizin bazıları sahneye çıkarak bu süreçte şahit olup yaşadıkları vefa hikayelerinden kesitler anlatınca,  program katılımcıları duygulu anlar yaşadılar.

Program sonunda, Sayın Valimiz ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez, iyilik elçilerimize bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine başarı belgesi ve plaket takdim ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...