Van’de Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması

Van'de Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması

mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışması

27 Aralık 2018 - 00:55

Eğitimin her kademsinde varlığını gösteren ve öğrencilere yönelik projeler üreten Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) üniversite öğrencileri arasında Hz. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak ve başkanlığımızın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla 2018 yılı Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde ülke genelinde “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” düzenlendi.

Van’da düzenlenen yarışmada komisyon başkanı ve görevli gözetmenler eşliğinde yarışmaya örgün veya açık öğretime kayıtlı 17-28 yaş aralığındaki üniversite öğrencileri katıldı. Yarışma 22.12.2018 tarihinde Cumartesi saat 14.00’de Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Ülke genlinde düzenlenen yarışma neticesinde her ilden birincilik elde elden bir erkek ve bayan öğrenci DİB tarafından umre ile ödüllendirilecektir. Sınav sonuçları Başkanlığımız tarafından önümüzdeki günlerde https://yarisma.diyanet.gov.tr/ adresinden açıklanacaktır.

Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri