Van Eğitim Merkezinde tashih-i huruf kursu başladı

Tashih-i Huruf Kursu Başladı

17 Kasım 2018 - 10:31

Başkanlığımızca, özellikle Kur’an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim’i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla 05 Kasım 2018 tarihinden itibaren Dini Yüksek İhtisas/Eğitim Merkezlerinde 6 ay süreyle “Tashih-i Huruf (Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma) Kursu” düzenlenmiştir.

Eğitim Merkezimizde düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu, İlk gün seviye değerlendirme sınavı yapılarak sınıfların belirlemesini, ikinci günün ilk saatinde konferans salonunda açış programı düzenlenerek 05.11.2018 tarihinde Tashih-i Huruf Kursu başlamıştır. Kursa, Bitlis, Hakkâri, Muş, Siirt, Şırnak ve Van illerinden 88 kursiyer yatılı, 16 Bayan (KKÖ )gündüzlü olmak üzere 102 kursiyer katılmıştır.

Tashih-i Huruf Kursu 05.05.2019 tarihinde sona erecektir.

Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri