Van Il Müftülüğünde Umre ödüllü Işitme Ve Görme Engelliler...

Van Il Müftülüğünde Umre ödüllü Işitme Ve Görme Engelliler Arası Kur'an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler Yarışması

van il müftülüğünde umre ödüllü işitme ve görme engelliler arası kur'an-ı kerim ve dini bilgiler yarışması

02 Kasım 2019 - 00:56

Diyanet   İşleri  Başkanlığımızca görme ve işitme engellilerin dini bilgilerini  geliştirmek , onları  Kur’an-ı  Kerim okumaya teşvik etmek, inanç esasları ve siyer-i Nebi konularında bilgilerini artırmak amacıyla Umre ödüllü “İşitme ve Görme Engelliler Arası ayrı kategorilerde Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması­­­­.” 31 Ekim 2019 tarihinde İlimiz Müftülüğünde gerçekleşti.

Yarışmada İşitme Engelli kategorisinde Hasan GÜL, Görme Engelli kategorisinde de Naim KARATAY birinci olarak, refakatçisi ile birlikte umre ödülü ile ödüllendirilmişlerdir.

Yarışma neticesinde yarışmacılarla bir araya gelen İl Müftüsü Ömer KESKİN, yarışmacılara hitaben ; “Gayretleriniz ve azminiz bizleri ziyadesi ile mutlu etmiş, bizi daha çok çalışmaya ve sizlere yönelik hizmet alanları oluşturmaya sevk etmiştir. ”dedi.

Yarışma sonunda Müftü KESKİN tarafından katılımcılara hediye takdim edilerek yarışma sona ermiştir.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret