Van Il Müftülüğünden Evli Ve Nişanlı çiftlere Yönelik...

Van Il Müftülüğünden Evli Ve Nişanlı çiftlere Yönelik Seminerlerin Ilki Gerçekleştirildi

van il müftülüğünden evli ve nişanlı çiftlere yönelik seminerlerin ilki gerçekleştirildi

06 Şubat 2020 - 00:56

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek Projesi” kapsamında Van İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, nişanlılığın ve evliliğinin ilk 5 yılında olan çiftlere yönelik, dört hafta sekiz dersten oluşan, “Evliliğe İlk Adım (Huzurlu Aile,  Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek)” seminerinin ilk dersi yapıldı. İlk dersi İl Müftümüz Ömer Keskin ve İl Müftü Yardımcısı V. Sacit Emiri verdi. Dört haftanın sonunda çiftlerimize, katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edilecek. Ailenin önemine vurgu yapıp, güçlü toplumların güçlü ailelerle mümkün olabileceğini ifade eden hocalarımız, derslerimizin hayırlı ve verimli olmasını temenni ettiler.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”