Van şehitlerine Son Görev

Van şehitlerine Son Görev

van şehitlerine son görev

07 Şubat 2020 - 00:56

Van'da çığ felaketinde şehit düşen askerler ve güvenlik korucularının cenazeleri, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Van’ın Bahçesaray ilçesindeki arama kurtarma çalışmaları sırasında çığ altında kalan şehit Jandarma personeli, güvenlik korucuları ve itfaiye personeli ile Hakkâri’de şehit olan askerin cenazesi için Van Jandarma Filo Komutanlığında tören yapıldı.

Törene; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Van Valisi Büyükşehir Belediye Başkan V. Mehmet Emin Bilmez, Milletvekilleri ve Şehitlerin yakınları katıldılar. İl Müftümüz Ömer Keskin’in yaptığı duanın ardından şehitler memleketlerine uğurlandılar.

Öte yandan şehit olan sivil vatandaşlarımızdan 6 kişinin cenaze namazları ise İpekyolu Yukarı Norşin caminde öğle namazı sonrası İl Müftümüz Ömer Keskin tarafından kıldırıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği cenaze namazına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mehmet Emin Bilmez, Milletvekilleri, Komutanlar ve Kurum amirleri katıldı.

Kılınan namazdan sonra İl Müftümüz tarafından yapılan duanın ardından cenazeler defnedilmek üzere tekbirlerle uğurlandılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...