Yalova’da 7 Mart Perşembe Günü Regaip Kandili Veysel Karani...

Yalova'da 7 Mart Perşembe Günü Regaip Kandili Veysel Karani Camiinde Bu Sene Farklı Bir Heyecanla Kutlandı.

7 mart perşembe günü regaip kandili veysel karani camiinde bu sene farklı bir heyecanla kutlandı.

12 Mart 2019 - 01:07

Mübarek Recep ayının gelişine Romen çocukları 15 gün öncesinden hazırlanmaya başlandı. ADRB Vaizi Safiye Şentürk, K.K.Ö. Elif Ercan ve K.K.Ö. Semra Altun tarafından hazırlanan çocuklar, Kandil gecesi Veysel Karani Camiinde cemaatle Akşam namazını eda ettiler ve koro halinde ilahilerini söylediler, dualar ettiler.

Programda ADRB Vaizi Safiye Şentürk hocanın üç ayların önemini anlatan konuşmasının ardından çocuklar K.K.Ö. Elif Ercan hocanın eşliğinde ilahilerini seslendirdi. Akabinde K.K.Ö. Yasemin Kurttaş hocanın duası ve dağıtılan ikram ile program sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı