Yalova’da Devir Teslim

yalova’da devir teslim

06 Nisan 2022 - 01:10

Yalova’da Devir Teslim
Yalova İl Müftüsü olarak atanan İlyas Yılmaztürk’ün göreve başlaması sebebiyle Yalova İl Müftülüğünde devir teslim töreni düzenlendi.
Yalova İl Müftülüğü makamında gerçekleştirilen devir-teslim törenine, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Müftülük personeli katıldı.
Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, görevi İl Müftü Yardımcısı aynı zamanda İl Müftü Vekili Dr. İhsan Kara’dan devraldı.
Görevi devralan Müftü Yılmaztürk, “Mübarek Ramazan ayı ile birlikte yeni görev yerimdeki vazifeme başlamış bulunmaktayım. Yalova’mızda bizden önce görev yapmış ve pek çok hizmeti yerine getirmiş olan hocalarımıza, müftülerimize ve din gönüllüsü arkadaşlarımıza özellikle İl Müftü Yardımcımız Dr. İhsan Kara’ya teşekkür ediyorum.” dedi.
Yılmaztürk’e cübbe ve sarığını giydiren Dr. Kara da, “Yeni görevinde hocamıza başarılar diliyorum.” dedi.
Müftü Yılmaztürk program sonunda tebrikleri kabul etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri