Yalova Il Müftülüğü Tarafından Aile Ve Sosyal Politikalar Il...

Yalova Il Müftülüğü Tarafından Aile Ve Sosyal Politikalar Il Müdürlüğü'nde Kalan çocuklara Yönelik Düzenlenen "yazıyorum, çiziyorum" Etkinliği Kapsamında ödüller yalova Il Müftülüğü Tarafından öğrencilere Takdim Edildi.

yalova il müftülüğü tarafından aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü'nde kalan çocuklara yönelik düzenlenen "yazıyorum, çiziyorum" etkinliği kapsamında ödüller yalova il müftülüğü tarafından öğrencilere takdim edildi.

02 Şubat 2021 - 01:10

Yalova İl Müftülüğü tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde kalan çocuklara yönelik düzenlenen "yazıyorum, çiziyorum" etkinliği kapsamında ödüller Yalova İl Müftülüğü tarafından öğrencilere takdim edildi. Cevdet Cemal ÇIKRIK' ın makamında yapılan programa çocuk evlerinde ve çocuk sitelerindeki kalan çocuklar Il Muftu Yardimcisi Ayse Betul Balikci Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğündeki yetkililer öğretmenler Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Zübeyde KALYONCU ve  ADRB vaizesi  Safiye ŞENTÜRK katıldı ve öğrencilerin hediyeleri takdim edildi.  Ve öğrencilerle sıcak samimi bir ortamdan sonra öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Benzer yarışmalara da  teşvik edildi. en son çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı