Yalova Il Müftülüğü Tarafından Camiler Ve Din Görevlileri...

Yalova Il Müftülüğü Tarafından Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebeti Ile Raif Dinçkök Kültür Merkezinde ‘cami Ve Hayat’ Konulu Konferans Düzenlendi.

yalova il müftülüğü tarafından camiler ve din görevlileri haftası münasebeti ile raif dinçkök kültür merkezinde ‘cami ve hayat’ konulu konferans düzenlendi.

02 Ekim 2019 - 01:11

Yalova il Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Raif Dinçkök Kültür Merkezinde ‘Cami ve Hayat’ konulu konferans düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans, İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık’ın açılış konuşması ile devam etti.

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah kahraman tarafından icra edilen konferans dinleyiciler tarafından ilgiyle dinlediler.

Yalova valisi Muammer Erol bey ve birçok kurum amirinin de katıldığı konferansa kalabalık bir bay ve bayan dinleyici kitlesi katıldı.

Konferans dinleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda