Yalova Il Müftülüğü Vasfiye Turna Hafızlık Yatılı Kur’an...

Yalova Il Müftülüğü Vasfiye Turna Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu Inşaatı Hızlı Bir şekilde Devam Ediyor.

yalova il müftülüğü vasfiye turna hafızlık yatılı kur’an kursu inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor.

26 Kasım 2020 - 01:10

İl Müftüsü Cevdet Cemal ÇIKRIK inşaat çalışmaları yerinde takip etmek için Kur’an Kursu inşaatını ziyaret etti.

100 kişilik olarak inşa edilen kurs inşaatını gezen il müftümüz yapılan çalışmalara  destek olan değerli meslektaşlarımıza ve hayır sahiplerine teşekkür etti.

Din görevlilerimizin iyi niyet ve samimiyetle birlikte hayır işlerine önderlik yaptığı sürece; altından kalkamayacağınız hiçbir zorluk yoktur hayırda yarışmak üzere tüm görevlilerimizin ve hayır sahiplerinin desteklerini bekliyoruz.

İl Müftüsü

Cevdet Cemal ÇIKRIK