Yalova Il Müftülüğünde Nikah Işlemleri Sürüyor

yalova il müftülüğünde nikah işlemleri sürüyor

14 Ekim 2022 - 01:10

Yalova İl Müftülüğünde nikah işlemleri sürüyor İçişleri Bakanlığınca 2017 yılında il ve ilçe müftülerine "evlendirme memurluğu yetkisi" verilmesi ile başlayan nikah kıyma işlemleri müftülüklerde devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2017 yılında il ve ilçe müftülerine "evlendirme memurluğu yetkisi" verilmesi ile başlayan nikah kıyma işlemleri müftülüklerde devam ediyor.

Bu kapsamda Yalova İl Müftülüğü, çiftlerin başvurusu üzerine nikah işlemlerini yerine getiriyor.

Bu çerçevede en son Yalova İl Müftülüğüne başvuran Aleyna Kurşun ve Fatih Kaya çiftinin nikah töreni gerçekleştirildi.

Çiftin nikahını kıyan İl Müftümüz İlyas Yılmaztürk, ailenin öneminden söz ederek çiftin saadeti için dua etti.

Nikah merasiminin ardından çifte Kur'an-ı Kerim ve Kitap hediye edildi.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı