Yalova Il Müftülüğünde Vekaletle Kurban Kesimi Tanıtım...

Yalova Il Müftülüğünde Vekaletle Kurban Kesimi Tanıtım Semineri Yapıldı

yalova il müftülüğünde vekaletle kurban kesimi tanıtım semineri yapıldı

11 Haziran 2022 - 01:10

YALOVA İL MÜFTÜLÜĞÜNDE VEKALETLE KURBAN KESİMİ TANITIM SEMİNERİ YAPILDI
 Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit  tarafından  2022 yılı vekaletle kurban kesimi konusunda Yalova İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri personeline bilgilendirme sunumu yapıldı. Açılış  konuşmasını İl Müftümüz İlyas Yılmaztürk’ün yapmasının ardından Daire Başkanımızın sunumuna geçildi. Sunumunu yapan  Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Yavuzyiğit; Diyanet İşleri başkanlığının yurt içinde ve yurt dışında vekaletle kurban kesimi hususunda çok titiz davrandığını, bağışlanan kurbanların hem dini usullere uygun kesiminde hem de kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında büyük gayretler sarf edildiğine değindi.
Toplantıya İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Müftü Yardımcıları, İlçe müftüleri ve İl ve İlçe tüm Din görevlileri katıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda