Yalova Müftülüğü Gençlik Il Koordinatörlüğü üniversite...

Yalova Müftülüğü Gençlik Il Koordinatörlüğü üniversite öğrencileri Arasında Kitap Okuma Yarışması Düzenledi.

yalova müftülüğü gençlik il koordinatörlüğü üniversite öğrencileri arasında kitap okuma yarışması düzenledi.

21 Mart 2019 - 01:07

Yalova Müftülüğü Gençlik İl Koordinatörlüğünün üniversite öğrencileri arasında düzenlediği kitap okuma yarışması müftülük konferans salonunda yapıldı. Yarışmaya konu olan kitap Mehmet Erdoğan'ın Gençlerle Söyleşi isimli kitabıydı. Öğrenciler böyle bir kitabın yarışma için tercih edilmesinin çok isabetli olduğunu ve bu ortamda bulunmaktan memnun olduklarını dile getirdiler.

Sonuçların açıklanması ve ödül töreni 22 Mart cuma günü Yalova Üniversitesi 15 Temmuz konferans salonunda davet edilen misafirler huzurunda yapılacak.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret