Yalova Proje Hafız Imam Hatip Ortaokulundan Online Ders Uygulaması

yalova proje hafız imam hatip ortaokulundan online ders uygulaması

01 Nisan 2020 - 01:10

Türkiye’nin 18.inci Hafızlık Projesi Yalova’da tüm hızı ile devam ediyor. Hem hafızlık hem akademi ile yürüyen eğitim Ocakta yapılan Hafızlık belge sınavında 2 erkek 2 kız öğrencimiz başarılı olarak “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazandılar. 2017 de açılan okulumuz 2,5 yılda bu aşamaya geldi. Kız erkek 122 öğrenci var okulumuzda. Hepsi hafızlık yapmaktadır.

Korona virüs nedeni ile eğitime evden devam edilirken; hafızlık programı da aynı şekilde interaktif bir şekilde devam etmektedir.

Öğrenciler ezberlerini evde yaparak derslerini canlı bir şekilde Kur’an Kursu Öğreticilerine vermektedirler.

Böylece eğitim kesintiye uğramadan devam etmektedir.

Öğrencilere, velilere ve hocalara teşekkür ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyor.

Ayrıca velilerimiz de bu durumdan çok memnun olduklarını, hafızlık gibi ciddi bir eğitimin kesintiye uğramadığı için Diyanet İşleri Başkanlığına müteşekkir olduklarını ifade ettiler.

Bizde bu durumdan kısa zamanda kurtulup örgün eğitime geçmek için tüm kurallara uyulması gerektiğini ifade eder; Devletimizin tüm kademelerine şükranlarımızı arz ederiz.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı